מתאפק כל היום וכמעט בכל פעם שישן הוא מרטיב

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה בקרב ילדים

28/05/2010 | 16:33 | מאת: בני

בני בן ה 4.5 נבון חכם ואקטיבי ברוב הזמן הוא מחזיק את איבר מינו כאשר רוצה להטיל את מימיו. הוא פשוט מתאפק ורק שמבקשים ממנו הוא עושה שתן. כמעט בכל לילה הוא מטיל את מימיו במיטה ומתעורר מכך שהכל רטוב. גם בשנת צהריים הוא עושה במיטה וטוען שהוא לא שם לב. הוא לא שותה בקבוקים או שתייה מרובה לפני השינה (וידוע לי שגם זה לא כל כך קשור) אך התסכול הוא גדול בכל לילה לקום באמצע הלילה ולהחליף לו בגדים וסדינים. דבר זה נמשך המון זמן ויש פעמים שקרה לו פעמיים בלילה. מה עושים עם המצב הזה? תודה רבה

ניתן לסייע לכם בפתרון הבעיה באמצעות זמזם אלקטרוני במסגרת הדרכה, ליווי ומעקב במרפאה מקצועית.

מנהל פורום הרטבת לילה בקרב ילדים