גמילה בגן

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה בקרב ילדים

26/05/2010 | 12:25 | מאת: אאא

שלום, גמלתי את הילדה שלי בת 2.5 מחיתול (ביום) בבית. בשבוע שעבר נשארתי איתה בבית 5 ימים ובזמן הזה גמלתי אותה. היא כבר מבקשת בעצמה? (גם פיפי וגם קקי) ובימים האלה לא היה אפילו פיספוס אחד. (יש לציין שהתחלנו מדי פעם להשאיר אותה בלי כבר מזמן). השבוע שלחתי אותה לגן והיא ממש לא משתפת פעולה בגן, היא מתאפקת עד שבסוף עושה במכנסיים, כאשר מושיבים אותה בסיר (שהבאנו מהבית כי היא לא מסקימה לשבת באסלה של הגן),היא לא עושה כלום בסיר (פעם אחת עשתה טיפה ואח"כ את השאר במכנסיים). מה אני יכולה לעשות בנושא? העניין הוא שבבית היא לגמרי משתפת פעולה ומאוד מצליחה, מה שאומר שהיא כן מוכנה. מה עושים בגן? ניסיתי לפתות אותה במתנות והפתעות, דיברתי איתה ושום דבר לא עוזר (היום זהו היום הרביעי שלה בגן בלי חיתול) תודה רבה

נסי להישאר עם הילדה כמה שיותר זמן בגן במשך מספר ימים. לווי אותה לשירותים בשעות אלה. יש סיכוי טוב שבכך יתקדם גם תהליך הגמילה בגן.

מנהל פורום הרטבת לילה בקרב ילדים