בתי לא מוכנה להיגמל בלילה

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה בקרב ילדים

24/05/2010 | 15:01 | מאת: אתי

שלום רב בתי בת 4 ולא מוכנה להוריד את הטיטול בלילה היא אומר לי שיהיה לה רטוב והיא תהיה רטובה מה לעשות וביחד עם את יש לי בן בן 2.4 ולא מוכן בשום פנים ואופן להוריד טיטול כאשר אני אומרת לו איפה עושים פיפי אז הוא עונה לי בשירותים אך כאשר אני שמה לו תחתונים או עושה את צרכיו עליו מה אני אמורה לעשות

ניתן לסייע לכם בפתרון הבעיה באמצעות זמזם הרטבה אלקטרוני אותו ניתן לשתול בתוך החיתול. נא פנו למרפאה מקצועית בתחום.

14/06/2010 | 09:27 | מאת: אתי

אפשר טלפון של רפואה המתמחה עכשיו היא בלי טיטול בלילה אך כל לילה מרטיבה

מנהל פורום הרטבת לילה בקרב ילדים