גמילה מקקי

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה בקרב ילדים

09/05/2010 | 17:59 | מאת: רינת

שלום רב, בתינו בת שנתיים וחמישה חודשים גמולה 3 שבועות, עם פיפי הלך חלק ללא פיספוסים כלל בשנת לילה עדיין עם חיתול. בשבוע הראשון של הגמילה עשתה קקי בישבון אך כל פעם שהקקי יצא מאוד נלחצה ברחה ניסינו להרגיע ולהראות שגם אבא ואמא עושים קקי בשירותים והראנו לנ אך היא בוחרת להתאפק שלושה ימים כי היא ממש נלחצת כשזה מתחיל לצאת לפעמים היא אומרת שיש לה קקי יושבת על הסיר פתאום מתחילה לבכות קמה ובורחת. שכנענו אותה היום לעשות קקי ב"חיתול קקי" היא עשתה, אחרי שלושה ימים שלא עשתה כלל ואז היא התנגדה שנחליף לה. חשוב לציין שלפני שהתחלנו את הגמילה היא הייתה עושה קקי פעמיים ביום. ממתינים לתשובתך. תודה רבה מראש

חשוב מאד להחזיר את הילדה למצב בו תוכל לבצע יציאות ללא כל חשש וללא צבירת עצירויות. נסו לאפשר לה להיות עם חיתול במשך תקופות ממושכות במהלך היום. כיתבו אלינו שוב בעוד שלשה שבועות.

מנהל פורום הרטבת לילה בקרב ילדים