ילד בן 4 שמפספס קקי

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה בקרב ילדים

29/04/2010 | 23:59 | מאת: אור רז

בני בן ה-4 נגמל בגיל 2 ועשרה חודשים. הגמילה הלכה חלק וטבמשך חמישה חודשים לא היו פספוסים (מעטים מאוד). בספטמבר האחרון נכנס לגן עירייה ומאז הכול השתבש. בהתחלה הוא התחיל לפספס פיפי ואני אמרתי טוב זה חלק מההסתגלות לגן אבל זה לא הפסיק ואחרי חודשיים שלושה התחיל מדי פעם לפספס גם קקי. דיברתי עם הגננת אולי איזה ילד בגן שמפריע לו אך היא לא רואה כל בעיה. כששואלים אותו הוא עונה: בא לי, או יצא לי או שצוחק ולא מעניין אותו. לפני כמה חודשים ניסיתי את שיטת הטבלה זה עבד תקופה קצרה ושוב חזר. היום המצב חמור קקי 3 פעמים ביום ואי אפשר לדבר אתו או שהוא אומר אז מה או שהוא פתאום יורק עליי ועושה מזה שטויות. יש לצייןם שהילד מבינה מוטורית ושכלית מפותח מאוד. חשוב לי לתת קצת רקע: הוא נולד בשבוע 36, הוא התפתח יחסית איטי לעומת אחותו הגדולה. הוא התחיל ללכת בגיל שנה וארבעה וחצי חודשים,ף הוא דיבר רק בגיל שנתיים משפטים. בבקשה תעזור לךי, אני אובדת עצות. אשמח אם תוןכל לתת לי כלים איך להתמודד, מה להגיד, אולי שיטה שתוכל לעבוד. כל דבר שיש אשמח לנסות. תודה רבה אמא מודאגת....

ניתן לסייע לכם בפתרון הבעיה במסגרת הדרכה ליווי ומעקב במרפאה המתמחה בטיפול בחרדת אסלה והתלכלכות.

מנהל פורום הרטבת לילה בקרב ילדים