זקוקים לייעוץ דחוף בנושא הרטבת לילה

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה בקרב ילדים

26/04/2010 | 10:56 | מאת: אתי כהן

ד"ר קושניר שלום, בני בן 4.8 ומרטיב בכל לילה בין פעם אחת לארבע פעמים. עד לפני כארבעה חודשים טופלנו בשיטתך תחת טיפולו של יונתן. ניסינו את כל שלבי הטיפול אולם כלום לא עזר ואף גרם להחמרה. המלצתו הייתה להפסיק את הטיפול כרגע ולהמתין כחצי שנה. המכשיר עדיין אצלינו. בינתיים אנחנו כבר תשושים ועייפים וכך גם מכונת הכביסה שלנו. שלא לדבר כמובן על הבן המתוסכל שלנו שכ"כ רוצה ומשתדל אבל פשוט לא מצליח לו. אנחנו אובדי עצות. נשמח לשמוע את דעתך בעניין. בתודה מראש

נא צרו עימי קשר טלפוני ישיר דרך המרפאה על מנת שאוכל לבדוק את הנושא ביסודיות.

מנהל פורום הרטבת לילה בקרב ילדים