התאפקות של פיפי

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה בקרב ילדים

25/04/2010 | 21:39 | מאת: אמא של שירה

שלום, ביתי בת שנתיים ושמונה חודשים ,כבר חודשיים מורידה לעצמה את החיתול ושמה תחתונים-אבל לא עושה בסיר/שירותים. לפני שבוע החלטנו שנתחיל גמילה כי כבר ממש לא הסכימה לשים חיתול. התחלנו ובהתחלה רק פיספסה-ישבה כמה דקות בסיר ואח"כ עשתה בתחתונים, אנחנו אמרנו שלא נורא ניקינו החלפנו והמשכנו הלאה ללא שום לחץ שלא יברח-כשברח אמרנו לא נורא ושפעם הבאה היא יכולה לנסות סיר/שירותים. לפני שלושה ימים היא הפסיקה לגמרי להרטיב ועכשיו היא עושה בסיר, אבל מתאפקת הרבה זמן בין פעם לפעם-נגיד בערב היא עושה בסביבות חמש וחצי פעם אחרונה פיפי עד הבוקר ובבוקר לפעמים עושה רק שעה ומשהו אחרי שמתעוררת. לאור העניין רציתי להחזיר את החיתול ,אבל היא מסרבת בתוקף-גם בלילה-מה לעשות?

המנעו מהחזרת החיתול לשימוש בשלב זה. אם תוך שבועיים לא תבחינו בשיפור בהתנהגות הילדה - פנו אל רופא הילדים.

מנהל פורום הרטבת לילה בקרב ילדים