גמילה מחיתולים במשך שנה וחודשיים.

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה בקרב ילדים

22/04/2010 | 17:32 | מאת: לילך

בני בן 3.5. אנחנו מנסים לגמול אותו כבר שנה וחודשיים - ללא הצלחה. במשך היום הוא בלי חיתול ובלילה הוא עם חיתול. הבעיה העיקרית היא בעשיית קקי.הבריחות רבות ומשבשות את סדר היום של הילד ושלנו. כיצד להתמודד עם הבעיה? להסביר שוב ושוב? לכעוס? חשוב לי לציין שנולה לו לפני כשנה אחות קטנה ורמת ההתפתחות שלו תקינה ואף גבוהה. מה עושים??? תודה מראש, הורים מודאגים!

מומלץ לפנות אל מרפאה מקצועית המתמקדת בטיפול בחרדת אסלה, התלכלות ועצירות.

מנהל פורום הרטבת לילה בקרב ילדים