הרטבת לילה בן 14

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה בקרב ילדים

22/04/2010 | 15:05 | מאת: מיכל

בני בן 14 ועדיין מרטיב בלילה. כמעט כל לילה. טופל בעבר באמצעות זמזם שעזר לתקופה קצרה אך לא סיימנו את כל התקופה והעניין חזר. כמו כן, לאחרונה לוקח מינירין. ברגע שאין לנו כדורים ההרטבה חוזרת. כלומר, זה לא פותר להבנתי את הבעיה מהשורש - מה אתה מציע לעשות ולאן לפנות? האם יש טעם לחזור לטיפול עם מכשיר בגיל כזה? תודה מראש. מיכל

ניתן לסייע לכם בפתרון הבעיה באמצעות זמזם הרטבה אלקטרוני במסגרת נדרכה ,ליווי ומעקב במרפאה מקצועית.

מנהל פורום הרטבת לילה בקרב ילדים