גמילה מקקי

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה בקרב ילדים

07/04/2010 | 21:37 | מאת: רוית

שלום, אני אמא לילד בן 3 . בתחילת חופשת פסח התחלתי איתו בתהליך גמילה. הוא עושה בישבנון בשירותים. (יש לציין, שהתחלתי לקראת החורף והפסקתי בהמלצות אנשים) בלילה אני שמה לו טיטול. בשבוע הראשון את הפיפי הוא כמעט ולא פספס. בשבוע השני התחילו הפספוסים של הפיפי. הקושי האמיתי נוצר בקקי. הוא סרב לשבת על הישבנון. קניתי לו סיר והוא לא מוכן לשבת עליו. כאשר יש לו קקי הוא נלחץ מאוד, נסיתי לשכנע אותו בסבלנות וברוגע שישב בישבנון. הוא התיישב אך לא מוכן לחכות ליציאת הקקי, וצעק בחרדה שזה כואב לו. לפני הגמילה עשה קקי כמעט כל יום. כעת יש לו עצירות, ועושה פעם יומיים-שלושה. הוא כמה פעמים עמד ועשה פיפי ובעמידה עשה גם קקי. הוא לא מוכן לחכות ליציאת הקקי. וקם מיד לאחד ישיבה רגעית. מה עושים ? אמא מודאגת ....

מומלץ לפנות א. אל רופא הילדים. ב. אל מרפאה המתמחה בטיפול בחרדת אסלה .

27/04/2010 | 14:48 | מאת: דורית

יש לי את אותה בעיה עם בני (שהוא אח תאום אם חשוב לציין) שפיפי הוא עושה ואין בעיה מדי פעם יש פיספוף פה ושם אבל לרוב בפיפי הוא שולט ואפילו הולך לבד ואומר לי אני גדול אני לא צריך עזה לגבי קקי הוא יושב באסלה אבל לא מוכן שהקקי יצא הוא יכול לשבת 10 דקות רבע שעה וכלום אחרי שהוא קם אחרי 5 דקות הוא מפספס בתחתונים יעצתה פה ללכת לרופא שמטפל בחרדת אסלה השמח לקבל יותר אינפורמציה בעינין ואולי אפילו שמות של רופאים שמטפלים בחרדת אסלה תודה רבה

מנהל פורום הרטבת לילה בקרב ילדים