חשד להפרעות אכילה לבני בן ה3

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה בקרב ילדים

04/04/2010 | 13:34 | מאת: רין

בני בן שלוש .נולד במשקל של קילו וחצי עם חיך אחורי שסוע.במהלך השנה הראשונה היה אוכל אינפמיל מכיוון שהיה יוצא לו האוכל מהאף.עם המוצקים{פירות ומרק}הייתה בעיה הוא לא התלהב לאכול שום דבר חוץ מהחלב.בהמשך היה אוכל המון חטיפים ומאכלים יבשים כגון שניצלים ציפס פרגית אורז והכל בכמויות קטנות מאוד..ואחרי שיכנועים...הוא מוכן לאכול גלידות אבל לא יאכל גבינות ..הוא שוקל היום 11 ק"ג..הוא לא ירד במשקל אבל רופא הילדים אמר שיש עלייה בעקומה אבל הוא נמצא באחוזון הנמוך.יש לציין שיש לו אח תאום שנולד במשקל 2 ק"ג ואוכל הכל וניראה בסדר גמור לגילו.האם קימת לדעתך הפרעת אכילה?

שלום רב לצערי זהו אינו תחום העיסוק שלי. מומלץ לבקש את רופא הילדים להפנות אתכם למומחה המתאים.

מנהל פורום הרטבת לילה בקרב ילדים