גמילה מחיטולים ארוכה שלא מצליחה

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה בקרב ילדים

28/03/2010 | 15:39 | מאת: יוליה

שלום רב! בת שלי היא בת שנתיים ו 9 חודשים. בספטמבר שנה שעברה התחלתי את התהליך הגמילה מחיטולים (מרוב טפשותי) מיוזמתי. לאחר הרבה חודשים של מכנסיים רטובים המצב הוא כזה: בגן , כאשר גננת קוראת לילדים - מי רוצה לעשות פיפי, היא באה מיוזמתה ומצליחה. בבית , כל תזכורת לגבי שרותים מעצבנת אותה ומביאה לבכי , אז הפסקתי להגיד לה ובכלל לשים לב . חשבתי שאזרום , אולי זה יבוא מיוזמתה, הרי היא מצליחה בגן. עבר עוד חודש ואין שום התקדמות . היא עומדת מולי ועושה פיפי במכנסיים ,ויכולה גם ללכת עם מכנס רטוב בלי להגיד לי. מה עוד אני יכולה לעשות? מה אני עושה לא נכון? תודה, יוליה

א. ניתן להשתמש בחיתול בשלב זה בבית. ב. מומלץ לפנות לקבלת הדרכה מקצועית ולהתוויית תכנית מגובשת לגמילה מחיתולים.

מנהל פורום הרטבת לילה בקרב ילדים