גמילה מטיטול

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה בקרב ילדים

24/03/2010 | 11:27 | מאת: ליז אזולאי

שלום ד"ר, אני מנסה בשבוע האחרון לגמול את ביתי בת שנתיים ו-5. היא יושבת בסיר או בישבנון אך רק עם מכנסיים או טיטול וקמה לאחר מס' שניות. קניתי לה בובה שעושה פיפי בסיר, אך זה לא עוזר. במהלך היום בגן היא עם טיטול, וכשאנו מגיעים הביתה אני שמה לה תחתון. כמובן שיש פיספוסים והמון פיפי על הרצפה. אני אומרת לה, שבפעם הבאה כשיש פיפי שתשב בסיר. כאשר היא עם טיטול היא אומרת לי כשיש בטיטול פיפי או קקי. איך עלי להמשיך את הגמילה? הגננת בגן מוכנה לעזור לי. היא ביקשה שבחופש פסח אתחיל איתה ואז היא תמשיך איתה בגן. יש דרכים נוספות לגמילה נכונה? תודה, ליז

מומלץ לפנות אל סמכות מקצועית לקבלת הדרכה ולהתוויית תכנית גמילה מסודרת.

מנהל פורום הרטבת לילה בקרב ילדים