גמילה מטיטולים דחוף

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה בקרב ילדים

13/03/2010 | 10:03 | מאת: גמילה מטיטולים

שלום רב, בני בן ה- 4 נגמל לראשונה מטיטולים בגיל שניים וחצי ולאחר חודש כמעט רצה לחזור לטיטול וטען שכואב לו כשהוא יושב בסיר לעשות קאקי(לגבי פיפי כבר לא היתה לו שום בעיה גם לא בלילה). לא רציתי ללחוץ אליו והסכמתי לו. בגיל שלוש וחצי שוב נגמלנו סופית לתקופה יותר ארוכה ושוב הוא טען שכואב לו, שהוא מפחד שיכאב לו וכו'. בטיטול נירא שיש לו יותר ביטחון עקב זה שהוא יכול ללכת לשבת וכו' וזה שהוא יושב באסלה גורם לו ללחץ. לא מזמן הוא היה חולה בדלקת גרון ולא אכל טוב ולא עשה את צרכו כמה ימים לאחר שכבר סוף סוף רצה פחד לעשות אפילו בטיטול. עכשו אנחנו במצב שהוא מפחד לעשות קאקי כי טוען שזה יכאב לו, נתתי לו דבש מיוחד נגד עצירות וכלום הוא לא מוכן לעשות לא בסיר לא באסלה ולא בטיטול. אך אליי לטפל בכל זה, אך לא לגרום לו לפחד מלעשות קאקי? תודה מראש על תשובתך

עליכם לפנות: א. אל רופא הילדים. ב. למרפאה המתמחה בטיפול ב חרדת אסלה

מנהל פורום הרטבת לילה בקרב ילדים