מינרין

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה בקרב ילדים

07/03/2010 | 15:55 | מאת: גבי

שלום רב, בני בן 8. יש ימים בהם הוא קם יבש אולם יש לא מעט ימים בהם הוא רטוב. לעיתים מדובר בהרטבה קלה ולפעמים ממש רטוב. הומלץ לנו על טיפול בהגבלת שתיה ומינרין. שאלתי היא: 1. האם מינרין ללא הגבלת שתיה תעבוד? 2. האם לאחר שיסיים לקחת מינירן ההרטבה לא תחזור? אני חושש מעוגמת נפש גדולה שתיגרם לו. ניסינו טיפול בעבר עם סוג של צילצול שמעיר אותו כאשר בורח לו אבל זה לא עזר והוא בעיקר נבהל מהצפצוף. אודה על תשובתך בהקדם.

10/03/2010 | 19:51 | מאת: ביתי בת 7

ניסינו מינרין. הגבלנו בשתייה אבל לא בהקפדה רבה. כל 3 שבועות ואחרי שהעלו את המינון כל 4 ימים היא התעוררה עם הקאות ושילשולים מפחידים. הפסקנו את הטיפול לאלתר. הרופא שטיפל בנו לא הזהיר אותנו לגמרי על הסכנות שבטיפול ואילו התעקש שאין לו כל תופעות לוואי. נא להיזהר

מנהל פורום הרטבת לילה בקרב ילדים