גמילה

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה בקרב ילדים

14/02/2010 | 19:03 | מאת: איילה

בני בן שנתיים ועשרה חודשים. הוא הבן השני במשפחה כאשר אני אמורה ללדת בעוד כחודש וחצי. נכון להיום הוא מסרב לגמילה לחלוטין. מסרב בכל תוקף לעשות פיפי/צואה. כשהיה בן שנתיים וארבעה חודשים הראה נכונות לעשות פיפי בסיר אך מיד נרתע ומאז הוא מסרב. יש לציין שגם לא לחצנו. החשש העיקרי שלנו הוא מכך שהוא עולה בשנה הבאה לגן עירוני שכידוע לא מחליפים טיטולים על אף ההוראות בחוזר מנכ"ל. מצד שני גם נוח לו לעשות בטיטול ולא נראה שהדבר צפריע לו. בגן יש לציין כמעט כולם גמולים.ץ מה לעשות? אני מודה שאני בלחץ אך לא לוחצת עליו תודה

המתיני עד יולי הקרוב. בינתיים חישפי את הילד לספרים וקלטות בתחום. אם לא יחול שיפור משמעותי עד יולי - כיתבי אלינו שוב.

מנהל פורום הרטבת לילה בקרב ילדים