הרטבת לילה חוזרת

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה בקרב ילדים

05/02/2010 | 07:22 | מאת: יפעת

שלום, ברצוני לקבל יעוץ לגבי בתי בת השלוש, כבר ביולי היא נגמלה מחיתול בלילה ( שנתיים וארבעה חודשים), וכמעט ולא היו פספוסים. היא היתה מתעוררת וקוראת לנו במידה והיה לה פיפי. בשלושה שבועות האחרונים, היא התחילה לפספס מידי יום, למרות שהיא עושה פיפי לפני השינה. היא לא מתעוררת וקוראת לנו, אני מדברת איתה ומבקשת ממנה לקרוא לנו,אני לא כועסת עליה. האם זה נורמלי? ומה עושים? תודה יפעת

זוהי תופעה מוכרת ונפוצה. היא נקראת הרטבה משנית. אם הבעיה לא נעלמת מעצמה תוך שבועיים - יהיה אפשר לטפל בילדה באמצעות זמזם אלקטרוני אלחוטי במסגרת הדרכה, מעקב ותמיכה במרפאה מקצועית.

מנהל פורום הרטבת לילה בקרב ילדים