גמילה מקקי

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה בקרב ילדים

27/01/2010 | 13:41 | מאת: דורית

שלום בני בן ה 4 וחצי גמול מזה שנה מפיפי ולאחרונה גם בלילה הבעיה עם הקקי,בהתחלה היה מוכן רק בחיתול,זרמתי עם זה ולאחר תקופה הצעתי לו עם החיתול שישב על האסלה, הוא מוכן ועושה זאת אני לא מצליחה להגיע לשלב הבא ,בלי חיתול. הדבר יוצר בעיות בגן וגם אצל חברים,התחילו כבר לצחוק עליו ואני מוטרדת. אני כל הזמן אומרת לו שהוא מחליט מתי יעשה קקי בשירותים ושהוא בוגר ועצמאי ושזו ההחלטה שלו וכל פעם שהוא רוצה חיתול, הוא באמת אומר לי שהפעם הוא מחליט לעשות בחיתול ולא בשירותים :) איך אני מתקדמת לשלב הבא? תודה דורית

ניתן יהיה לסייע לכם בפתרון הבעייה במרפאה המתמחה בטיפול ב חרדת אסלה.

מנהל פורום הרטבת לילה בקרב ילדים