ילד בן שנתיים ועשרה חודשים גמול שחזר להרטיב בלילה

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה בקרב ילדים

26/01/2010 | 10:01 | מאת: יעל

שלום רב, בני בן השנתיים ועשרנ חודשים גמול מזה כחמישה חודשים. הגמילה בוצעה ביוזמתי אך היתה קלה ומהירה. הילד נגגמל ביום ובלילה ללא כל קושי משמעותי. לאחרונה חזר להרטיב בשינה כמעט כל לילה ולעיתים גם במנוחת הצהריים. יש לציין כי לפני שלושה שבועות ילדתי לו 2 אחיות (בנוסף לאחות הגדולה שכבר יש לו) האם הסיבה לחזרה להרטבה עשוייה להיות רגשית בשל הקושי איתו הוא מתמודד בשל התרחבות המשפחה? האם מדובר בבעיה פיזיולוגית? אנו לא עושים ענין מההרטבה מחליפים לו מצעים ובגדים וממשיכים הלאה. מהי עצתך והם יש צורך לטפל? תודה

במידה והבעיה לא תעלם תוך שלשת החודשים הקרובים - נא פנו אלינו שוב.

מנהל פורום הרטבת לילה בקרב ילדים