גמילה מקקי בטיטול

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה בקרב ילדים

24/01/2010 | 09:46 | מאת: אבי

שלום רב. בתי בת ארבע כבר למעלה משנה נגמלה מטיטול ועושה פיפי בשרותים ללא פספוסים,גם בלילה ישנה ללא טיטול ואנו דואגים לקחתה לשרותים במהלך הלילה, אך מאז עושה קקי רק בטיטול, כשמרגישה צורך מיד מבקשת טיטול, יש לציין שהיו בעבר מספר פעמים קטן שעשתה בשרותים, וכשאנו מדברים איתה היא אומרת שרוצה ללכת לשרותים, אך כשזה מגיע למעשה מבקשת טיטול, מה לעשות?? תודה.

א. פנו אל רופא הילדים. ב. עליכם לפנות אל מרפאה המתמחה בטיפול בחרדת אסלה.

מנהל פורום הרטבת לילה בקרב ילדים