נסיגה - הרטבת לילה לבן 4.5

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה בקרב ילדים

21/01/2010 | 00:57 | מאת: מיכל

שלום רב, בני בן ה- 4.5 גמול למעלה מזה שנה וחצי, ביום ובלילה. אנחנו מקפידים לקחת אותו לשירותים לפני השינה ולפני שאנחנו הולכים לישון. בחודשיים האחרונים, ישנה נסיגה רצינית בעניין ההרטבה בלילה, הוא מרטיב שוב ושוב בלילה אחד. האם החורף הוא גורם משמעותי לעניין? האם זה מקובל? איך להגיב ולהתמודד עם המצב? כרגע אנחנו לא עושים מזה עניין יותר מידי. סה"כ זה לא בכונה ולא רצוני. האם התגובה נכונה?

ניתן לסייע לכם בפתרון הבעיה באמצעות זמזם אלקטרוני במסגרת הדרכה, ליווי ומעקב במרפאה מקצועית.

מנהל פורום הרטבת לילה בקרב ילדים