בן 4 ותשעה חודשים עם טיטול בלילה

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה בקרב ילדים

20/01/2010 | 10:45 | מאת: רונית

בני נגמל ביום בגיל 3 וחודש ביוזמתי, גמילה קלה ומהירה. מאז הוא עם טיטול בלילה וקם ספוג כל בוקר. הוא מפחד להוריד את הטיטול ולא מוכן לוותר עליו. השאלה שלי עד כמה אפשר לחכות ואיך בכל זאת לוותר על הטיטול בלילה תוך שיתוף פעולה איתו ונכונות להתמודד עם הרטבות תודה

ניתן לסייע לכם בפתרון הבעיה באמצעות זמזם אלקטרוני במסגרת הדרכה, ליווי ומעקב במרפאה מקצועית.האמצעים המתקדמים הקיימים היום מאפשרים טיפול ללא הסרת החיתול.

מנהל פורום הרטבת לילה בקרב ילדים