גמילה מקקי ומחיתול בלילה

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה בקרב ילדים

19/01/2010 | 11:20 | מאת: אורלי

שלום רב, יש לי בבקשה שתי שאלות: 1. בתי בת 2.6 גמולה מפיפי לחלוטין במשך היום ללא פיספוסים. קקי היא מסרבת לעשות באסלה כבר מס' חודשים - היא פשוט אומרת שיש לה, מבקשת חיתול, עושה ומחליפים. בגן לפעמים היא עושה קקי באסלה ולפעמים לא. כיצד כדאי לנהוג? זה נמשך כבר המון זמן. בימים האחרונים היא אומרת שיש לה קקי ושואלת אם יש לנו חיתולים. אולי כדאי למנף את זה? לומר שנגמרו ושנעשה באסלה? 2. בימים האחרונים התעוררה עם חיתול יבש. קמה בבוקר והלכה לשירותים כמו גדולה. האם כדאי ואפשר להתחיל בגמילת לילה? אציין כי היא שדותה בלילה לפחות בקבוק אחד. האם גמילת הקקי קשורה לגמילת הלילה? בקיצור אשמח להכוונה. תודה מראש

א. המשיכו לספק לה את החיתול לגבי היציאות ויחד עם זאת עודדו אותה מידי פעם להשתמש באסלה. בשום פנים ואופן אל תמנעו ממנה את החיתול באופן חד צדדי - זה יגרום לעצירויות ויחריף את הבעיה. כמו כן הציגו בפניה את הדי וי די החדש : האסלה הקסומה WWW.ASLAKSUMA.CO.IL . במידה ותוך החודשיים הקורבים אין התקדמות עליכם לפנות למרפאה מקצועית לחרדת אסלה. ב. נראה כי הילדה בתהליך גמילה טבעי בלילה. ניתן בהדרגה לאפשר לישון ללא חיתול יותר ויותר לילות.

22/01/2010 | 21:40 | מאת: אורלי

האם למנוע ממנה שתיה בלילות שבהן היא ישנה בלי חיתול? הרי הסיכוי שתתעורר יבשה קלושים... תודה

מנהל פורום הרטבת לילה בקרב ילדים