הרטבה 3 פעמים בלילה

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה בקרב ילדים

15/01/2010 | 01:56 | מאת: הילה

ביתי בת ה- 5.5 נגמלה באופן עקרוני כבר לפני כשנתיים. על מנת שתשאר יבשה במשך הלילה אנו נאלצים להוליכה לשירותים מידי יום ב- 11 בלילה . לעיתים ישנם פיספוסים. במהלך היום נראה כי יש טפטופים הנובעים מכך שאינה ממהרת ללכת לשירותים. ב-3 שבועות האחרונים היא מרטיבה כ- 3 פעמים בלילה לפני השעה 11 ופעמיים אח"כ אשמח לעצתך כיצד יש לנהוג במקרה .

ניתן לסייע לכם בפתרון הבעיה באמצעות זמזם אלקטרוני במסגרת הדרכה, ליווי ומעקב במרפאה מקצועית

מנהל פורום הרטבת לילה בקרב ילדים