אני מבקשת עזרא

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה בקרב ילדים

29/12/2009 | 14:18 | מאת: חנה'לה-

2 בני הגדולים בן כמעט 13 ובן 10 וחצי, מרטיבים "כל " לילה במיטה. עשיתי הכל, טיפול תרופתי, פרסים הפתעות, טיפות שונות, זמזמים, טיפול אלטרנטיבי, ואין פתרון. מבחינת רפואית הכל תקין ב"ה.אשמח מאד אם יש לכם עוד משהו שאפשר לנסות, שנים השתמשו בדרי נייטס או בתחתוני האגיס הרגילים. כבר אין במידה שלהם, ובכל זאת אם יוצאים לחבר לוקחים אתם... זה נורא מתסכל אותם ואתי נורא מכביד!! תודה.

אני זקוק לפרטים נוספים. נא מלאי שאלון איבחון באתר WWW.KUSHNIR.CO.IL על מנת שאוכל לשוב אליך עם התיחסות מפורטת.

29/01/2010 | 19:52 | מאת: צוות מיתר

meitar- [email protected]

מנהל פורום הרטבת לילה בקרב ילדים