הרטבת לילה 5.5

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה בקרב ילדים

29/12/2009 | 11:19 | מאת: נמרוד

בתי בת החמש וחצי עושה פיפי במיטה כל לילה אלא אם מעירים אותה בחצות לעשיית פיפי. לא טופלה אף פעם. מחפש עצה להמשך הדרך? תודה נמרוד

ניתן לסייע לכם בפתרון הבעיה באמצעות זמזם אלקטרוני במסגרת הדרכה, ליווי ומעקב במרפאה מקצועית

31/12/2009 | 08:38 | מאת: נמרוד

אני מטופל במינירין בעקבות Diabetes insipidus פעמים ביום כבר 30 שנה (חוסר בהורמון ADH).אצלי זה התחיל בעקבות מכה.יש לי עוד שני בנים שלהם לא היתה בעיית הרטבה כלל. האם יש מצב תורשתי? האם אפשר לנסות לתת לה מינירין במינון נמוך בלילה או שהיא קטנה מדי? תודה רבה, נמרוד

30/04/2012 | 12:04 | מאת: יוסי

מנהל פורום הרטבת לילה בקרב ילדים