וירוס הרטבת לילה?

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה בקרב ילדים

28/12/2009 | 17:11 | מאת: גלית

בן 3.5 שנים, היה גמול גם בלילה לאורך החופש הגדול. עם כניסתו לגן חזר להרטיב בלילה. בתחילה היה מספיק לקחת אותו לשרותים פעם 1 בלילה, כיום גם אם לוקחים אותו 3-5 פעמים הוא עדין בד"כ ירטיב. יש לציין שכל הפעמים שהוא נלקח על ידנו לשרותים הוא אכן עושה כמות גדולה, למרות מיעוט מתן שתיה משעות אחה"צ. הרופאה טוענת שזה וירוס הנמשך 3-4 חדשים. מהו הוירוס הזה? מה ניתן לעשות? תודה גלית

לא ידוע לי על קיומו של וירוס כזה.ניתן לסייע לכם בפתרון הבעיה באמצעות זמזם אלקטרוני במסגרת הדרכה, ליווי ומעקב במרפאה מקצועית

מנהל פורום הרטבת לילה בקרב ילדים