באקה אלגרביה

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה בקרב ילדים

25/12/2009 | 23:03 | מאת: חן

אני אימא לשלוש ילדים בת ושני בנים הבת גבר 5שנים אף פעם לא הרטיבה הקטו 3 שנים אף פעם לא הרטיב העיה אצלי זה הבן הגדול שהא גבר בן 8 בכתה ב כל לילה הוא מתעורר רטוב אני מאוד סובלת מזה הוא שותה הרבה מים הרבה נוזלים ביום אני לא יכולה למנוע אותו מלשתות ניסיתי כל השיטות האפשריות לעצור את זה בלי תוצאות הוא ילד מאוד מאוד רגיש וגבר יומיים אני מלבישה אותו תחתוני גמילה בבקשה אני רוצה עזרה דחופה

ניתן לסייע לכם בפתרון הבעיה באמצעות זמזם אלקטרוני אלחוטי במסגרת הדרכה, ליווי ומעקב במרפאה מקצועית.

מנהל פורום הרטבת לילה בקרב ילדים