הכוונה סביב פספוסי שתן

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה בקרב ילדים

25/12/2009 | 10:48 | מאת: מירב

שלום רב! ביתי בת 4 ו8 חודשים מזה למעלה מחודש מפספסת שתן כמעט כל לילה ילדה מקסימה וחברותית. אני ובעלי מתוסכלים מהעניין בדקנו את כל האפשרויות וניסינו לבחון אם זה על רקע רגשי שוחחנו עם הילדה ועם הגננת וניכר כי הכל בסדר.האם האפשרות הנוספת היא על רקע פזיולוגי, חשבנו תחילה שזה בגלל הקור וחילופי העונות. נשמח לקבל ייעוץ או הכוונה למי לפנות בברכה,הורים מודאגים

ניתן לסייע לכם בפתרון הבעיה באמצעות זמזם אלקטרוני אלחוטי במסגרת הדרכה, ליווי ומעקב במרפאה מקצועית.

01/01/2010 | 08:55 | מאת: מירב

שלום ד"ר קושניר אני ובעלי נשמח להיפגש עמך לקבלת הדרכה. נשמח שזה יהיה בהקדם ולקבל טלפון לקביעת מפגש? האם עלינו להביא הפניה מרופא הילדים בברכה מירב ועזר

מנהל פורום הרטבת לילה בקרב ילדים