בן 5.5 ממשיך להרטיב ביום

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה בקרב ילדים

25/12/2009 | 08:22 | מאת: אבאל'ה

בני בן ה- 5.5 לא באמת נגמל סופית וכל יום הוא מרטיב בין פעם לפעמיים. עושה רושם שהוא לא ממש חושב על זה כי אם לא מזכירים לו, הוא לא הולך לשירותים. לעיתים זה גם קורה בלילה אבל פחות כי אנחנו מקפידים שיתרוקן לפי השינה. איך מתמודדים עם זה? תודה רבה

ניתן לסייע לכם בפתרון הבעיה באמצעות זמזם אלקטרוני אלחוטי במסגרת הדרכה, ליווי ומעקב במרפאה מקצועית. הטיפול יפתור את בעיית ההרטבה בלילה וגם את בעיית ההרטבה ביום.

03/01/2010 | 13:46 | מאת: אבאל'ה

אנחנו גרים בצפון (כרמיאל). תוכל להמליץ לנו לאן לפנות. היכן ניתן למצוא מרפאה מקצועית?

מנהל פורום הרטבת לילה בקרב ילדים