הרטבה בן 12 וחצי לאחר נסיונות גמילה

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה בקרב ילדים

24/12/2009 | 10:31 | מאת: אתי

שלום רב בני בן 12 וחצי מרטיב בלילות, כל לילה, בכמות גדולה שלמרות תחתון סופג נרטבים סדין שמיכה ולעיתים גם הכרית טופלנו החל מגיל 5 בתרסיס ולאחר מכן בפעמון דרך המרפאה בעפולה, הצלחה חלקית לזמן מאוד קצר.אציין שבדיקות שנשלחנו לעשות היו תקינות לחלוטין. יש לציין שהילד ילד חכם מאוד, נבון ופיקח וזוהי בעייתו היחידה. הבעיה מתסכלת את שנינו. הצעתי לו שנלך שוב למרפאה בעפולה אך הוא מסרב, לא מוכן לפעמון מכיוון שהוא לא מעיר אותו אלא רק את כל הבית. הוא מובך מאוד ולא מוכן לבוא לשום רופא או גורם בנושא זה, טוען שממש לא נעים לו לבוא בגיל כזה ולהציג בעיה כזאת ולכן לא מוכן בשום אופן. אשמח להצעות....

27/12/2009 | 16:21 | מאת: ד"ר ברוך קושניר

ניתן לסייע לכם בפתרון הבעיה באמצעות זמזם אלקטרוני אלחוטי במסגרת הדרכה, ליווי ומעקב במרפאה מקצועית.נא מלאו שאלון איבחון באתר WWW.KUSHNIR.CO.IL

28/12/2009 | 14:58 | מאת: הרטבה

טופלנו במרפאת ד"ר קושניר פעמיים עם הזמזמם ללא הצלחה יש עוד פתרונות או "קסמים" אחרים?

מנהל פורום הרטבת לילה בקרב ילדים