הרטבת לילה - בת שנתיים ושמונה

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה בקרב ילדים

21/12/2009 | 15:06 | מאת: רומי

שלום, לאחר חודש יציבות בגמילה ביום התחלתי לגמול את ביתי גם בלילה בחודש הראשון היא קמה יבשה כל יום ולא הרטיבה כלל לאחר חודש התחיל לברוח לה בלילה אחת לכמה ימים ועכשיו אחרי חודשיים היא עושה פיפי כמעט כל לילה ולעיתים פעמיים בלילה, גם בלילות שאני מעירה אותה לעשות פיפי מה לעשות עם זה? האם להחזיר אותה לפול-אפס? אני לא רוצה ליצור לה תחושת כשלון אודה לעזרתך המהירה ראומה

ניתן לסייע לכם בפתרון הבעיה באמצעות זמזם אלקטרוני אלחוטי במסגרת הדרכה, ליווי ומעקב במרפאה מקצועית.

מנהל פורום הרטבת לילה בקרב ילדים