בת 4.5 ומסרבת לעשות קקי באסלה- רק בטיטול

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה בקרב ילדים

21/12/2009 | 13:09 | מאת: אלון

ביתי בת 4.5 ולא מוכנה לעשות קקי באסלה באופן קבוע,היא בלי טיטול לפיפי מגיל שנתיים ומאז תמיד מבקשת טיטול לעשות קקי ואני נותנת לה בגיל 3 ניסיתי לגמול את הטיטול לקקי והילדה היתה מתאפקת ימים וכל פעם היתה נכנסת לפינ ומתאפקת עד שכבר לא יכלה וזה יצא בתחתון. ניסיתי בדרך טובה עם לוחות ומדבקות וקקי פרסים אך שום דבר לא עזר יותר מכמה ימים וגם לא תמיד רצופים.

נסי לבצע חיפוש המילים חרדת אסלה בגוגל על מנת להגיע למרפאות העוסקות בתחום

09/06/2010 | 20:19 | מאת: ירון

בשביל זה לא צריך רופא!!!!!

מנהל פורום הרטבת לילה בקרב ילדים