רטיבות בלילה לאחר גמילה בגיל 2.5

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה בקרב ילדים

21/12/2009 | 08:23 | מאת: מירי

שלום בתי בת 2.5 כבר חודשיים לא הרטיבה בלילה ואתמול והיום (יומיים ברצף) היא שוב עשתה פיפי בלילה והתעוררה בבכי האופן כללי כבר כמה חדשים היא בלי טיטולים והיא כל הזמן מבקשת ללכת לשירותים כאשר היא צריכה, היא ילדה מאוד מפותחת ויודעת לבקש, כל הזמן עשתה פיפי ב21 לשירותים ואחר כך רק ב 9 בבוקר. מה עליי לעשות?

במידה והתופעה לא תעלם מעצמה תוך שבועיים - נא כיתבי אלינו שוב.

22/03/2010 | 15:21 | מאת: קורל

אני ממליצה לך להכין לה אחרי ארוחת הערב(חשוב שהיא תואכל) נענע ולימון שימי את זה במים ושימי על הגז זה מאוד טוב ובריא.

מנהל פורום הרטבת לילה בקרב ילדים