חזרה להרטיב ביום ובלילה

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה בקרב ילדים

15/12/2009 | 17:11 | מאת: כפיר

הבת שלי בת שלוש לפני כחצי שנה נגמלה מחיתולים בכל הנוגע לשתן ובנוגע לצואה התאמצנו וניסנו להושיב אותה בשירותים אך ללא הועיל בחודש האחרון אף חזרה גם לשתן בתחתון למרות שאנו מנסים שוב ושוב לשאול אם יש קקי או פיפי היא לא מבקשת כלל פשוט עושה הייתי שמח לעצה תודה מראש כפיר

נסיגה בגמילה הינה תופעה מוכרת ושכיחה. מומלץ לזרום עם הילדה, להימנע מהפעלת לחץ ואולי גם חזרה לשימוש בחיתול. המתינו מספר חודשים לגילויי יזמה מחודשת מצידה. בינתיים חישפו אותה לספרים ןקלטות בתחום.

מנהל פורום הרטבת לילה בקרב ילדים