הרטבת לילה בגיל חמש וחצי

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה בקרב ילדים

14/12/2009 | 14:46 | מאת: אמא יקרה לי

שלום רב, בני בן חמש וחצי נגמל בגיל שנתיים. הגמילה הראשונית שנמשכה במשך שנה היתה גמילת יום ומגיל שלוש ניסנו לגמול אותו גם בלילה. למרות שניסיתי להעיר אותו במהלך הלילה כאשר התאורה דולקת בחדר והוא הולך בעצמו כמובן בעזרתי זה לא עזר ובמהלך השנים ועד היום אני מנסה לעשות זאת בשעות קבועות בלילה למשל 23:00, 03:00 וזה פשוט לא עוזר והוא עדיין מפספס בשינה. אפילו כאשר אני מעירה אותו היום לשרותים הוא הולך ופשוט ישן תוך כדי הליכה כאילו אינו מודע לכך שהוא צריך ליטול את מימיו בשרותים. אין לי מושג מה לעשות אך אני יודעת שהיום הוא בן חמש וחצי ואחותו הקטנה בת השלוש מבחינה שהמזרן רטוב ואומרת זאת בקול. אינני רוצה שהנ"ל ישפיע עליו באיזו שהיא מידה והייתי מאוד רוצה לדעת מה עלי לעשות על מנת לעזור לבני לא לפספס בלילה. אודה לתגובתך המקצועית.

ניתן לסייע לכם בפתרון הבעיה באמצעות זמזם אלקטרוני במסגרת הדרכה, ליווי ומעקב במרפאה מקצועית.

מנהל פורום הרטבת לילה בקרב ילדים