בת 5 וחצי החלה להרטיב בלילה

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה בקרב ילדים

06/12/2009 | 10:50 | מאת: אמא

ביתי בת 5 וחצי החלה בחודש האחרון להרטיב בלילה בהתחלה זה היה פעם בשבוע לאחר מכן פעם בכמה ימים ואתמול הרטיבה פעמיים בלילה אחד . היא מתעוררת מההרטבה נגשת לשרותים מעירה אותנו מחליפים מכנסיים ומצעים וממשיכים לישון. אנחנו מנסים לעבור לסדר היום אך נראה כי הבעיה מתגברת. ניסנו לגבר איתה בעקיפין אך לא נראה שמשהו ספציפי מפריע לה. יכול להיות שחילופי העונות וכן אחיה הקטן בן שמונה חודשים שהפך להיות מרכז תשומת הלב משפיעים. מה כדאי לעשות? האם לפנות לטיפול פסיכולוגי? אם היא לא מתעוררת האם להעיר אותה להחליף בגדים רטובים? האם יכולה לצוץ בעיה רפואית כך פתאום?

במידה והבעיה לא תחלוף מעצמה תוך שבועיים - יהיה ניתן לסייע לכם בפתרון הבעיה באמצעות זמזם אלקטרוני במסגרת הדרכה, ליווי ומעקב במרפאה מקצועית.

מנהל פורום הרטבת לילה בקרב ילדים