גמילה לילד בן שנתיים וחצי

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה בקרב ילדים

03/12/2009 | 21:55 | מאת: קרן

שלום, בני בן כמעט שנתיים וחצי ולא מראה כלל סימנים ו/או רצון כלשהו להיגמל מהחיתול. בחודשים האחרונים אני כל הזמן מציעה לו לבוא לעשות בסיר או בישבנון והוא לא מסכים ואני לא לוחצת עליו. לפני חודש נולדה לנו עוד תינוקת אז ויתרתי כרגע על הגמילה כדי לא לגרום לו לעומס נפשי. בכל זאת הייתי רוצה לדעת איך אני יכולה לעזור לו להיגמל כי זה כבר מרגיש לי שהוא מבין ומתי מומלץ להתחיל גמילה איתו בגלל התוספת החדשה למשפחה, האם זה לא מתחיל להיות כבר גיל מאוחר? אשמח לעצתך ועזרתך בעניין. תודה מראש, קרן

בשלב זה מומלץ לדחות את הגמילה היזומה. בינתיים חישפי את הילד לספרים וקלטות בתחום.

מנהל פורום הרטבת לילה בקרב ילדים