הרטבה בשעות שהילד ער

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה בקרב ילדים

27/11/2009 | 08:52 | מאת: אתי

שלום רב, בני בן 5.9 גמול מיוזמתו מגיל 3. בלילה אינו מפספס, לעומת זאת ביום מפספס (שתן בלבד) לפעמים אפילו 3 פעמים ביום. הילד נבון ואומר כי לא הרגיש שברח לו. אבל הוא גם לא מבקש להחליף, זה כאילו לא מפריע לו. נראה שהוא עסוק במשחקים או עם ילדים ושוכח מעצמו, כך חושבים גם רופא המשפחה וגם הגננת. ניסיתי כל דרך אפשרית, החל מפרסים, מדבקות, התעלמות, כעס, אבל כלום לא עוזר ואני כבר נואשת. אנא עזרתך.

27/11/2009 | 09:01 | מאת: אתי

זו שוב אתי, רציתי רק להוסיף כי ערכו לילד בדיקת אולטראסאונד והכליות ושלפוחית השתן תקינות כך שזו כנראה לא בעיה פיסית. תודה מראש.

מנהל פורום הרטבת לילה בקרב ילדים