ילד בן 5.5 שעושה קקי בטיטול

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה בקרב ילדים

25/11/2009 | 09:37 | מאת: גל

ד"ר קושניר שלום, הבן שלי כבר בן 5.5 שנים ילד נבון מקובל בלי סימני התנהגות לא תקינים או משהו. מאז היה בן 2 נגמל מטיטול לגמרי, לא פספס אפילו פעם אחת פיפי במיטה או בבגדים ממש גמילה מצויינת אלא שרק את הקטע של הקקי לא היה מוכן לעשות באסלה בטענה שהוא מפחד ליפול פנימה.ופשוט כל פעם שהרגיש שיש לו קקי ביקש לשים טיטול ואיך שסיים ביקש להוריד את הטיטול. היום הוא כבר כמו שכתבתי בן 5.5 מאוד גדול שנה הבאה עולה לכיתה א ואני עובדת עצות ניסינו שיחות עם פסיכולוגית אך בעקבות זה הילד נכנס ללחץ והפסיק לעשות קקי בכלל וזה הגיע למצב שכמה ימים הוא לא עשה ונזקק לנרות כדי לעשות היום הוא הפסיק עם העצירויות אך עדיין עושה בטיטול וכל פעם שאנו מנסים לדבר איתו על זה הוא לא מוכן להקשיב או מבטיח שעוד מעט יפסיק עם הטיטול נר לא יודעת מה לעשות בבקשב עזרה

מומלץ לפנות אל מרפאה המתמחה בטיפול בחרדת אסלה.

26/11/2009 | 12:54 | מאת: גל

ד"ר קושניר שלום, אני אומנם כתבתי שהילד לא עושה קקי באסלה בטענה שהוא מפחד ליפול פנימה אך זה היה כאשר הוא היה בן 2.5 שנים עכשיו כשהוא בן 5.5 זה לא העניין הוא יודע טוב מאוד שהוא לא ייםול פנימה אך עדיין מתעקש לעשות בטיטול (את הסרט האסלה הקסומה רכשנו והוא מאוד אוהב אך גם זה לא עזר) ולכן רציתי לשאול אם הפיתרון שלי זה אכן מרפאת חרדת אסלה ואם כן איפה יש כזאת? אנו גרים בבאר שבע

20/02/2010 | 23:47 | מאת: חביב

גל, אשמח לקבל עצה ממך אם כבר נפתרה הבעיה. גם לי יש ילד בדיוק באותו גיל שאמור לעלות לכיתה א'. תודה מראש

12/07/2011 | 11:23 | מאת: איילת

גם לי יש ילד עם אותה בעיה, עולה לכיתה א' מסרב לעשות באסלה רק בטיטול.

מנהל פורום הרטבת לילה בקרב ילדים