גמילה מחיתולים

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה בקרב ילדים

24/11/2009 | 16:35 | מאת: דנה

שלום רב, בתי בת שנה ועשרה חודשים ולפני כשבועיים בערך התחלנו גמילה מחיתולים ביוזמתה. היא ביקשה מספר פעמים לעשות את צרכיה בסיר וניצלתי הזדמנות זאת לגמול אותה. בהתחלה הכל הלך חלק,כל פעם שהיתה צריכה פיפי או קקי ביקשה, ישבה על הסיר וכולם היו מרוצים. כעת ישנה תופעה בשבוע האחרון שבגן אין לה כלל "טקלות" הגננת מושיבה אותה כל חצי שעה על הסיר והכל פועל כשורה אך כאשר היא מגיעה הביתה היא לא מוכנה בכלל לשבת על הסיר וכל הזמן עושה במכנסיים. מה עלי לעשות?? האם התחלנו מוקדם מידי? להחזיר את החיתולים? או להתעקש איתה שוב ושוב על הסיר? קניתי לה את כל הקלטות על גמילה מחיתולים ואפילו עשיתי לה "פיפי פרס" אך שום דבר לא עוזר. אשמח לעזרה בנושא זה.

מומלץ לזרום עם הילדה ולא להתעמת איתה. במידה והמצב לא משתפר תוך החודש הקרוב ניתן לשקול חזרה לשימוש בחיתול בזמן שהיא בבית.

מנהל פורום הרטבת לילה בקרב ילדים