פיפי במיטה

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה בקרב ילדים

19/11/2009 | 23:23 | מאת: חגית

יש לי ילדה בת ארבע וחצי שנגמלה מטיטולים בגיל בערך שנתיים ומאותו הרגע השטלתה יפה מאד על השתן גם ביום וגם בלילה. עכשיו שהיא בת ארבע וחצי פתאום החלה לעשות פיפי במיטה בלילה . אני מאד מודאגת מדוע הילדה בגיל כזה חזרה לעשות פיפי במיטה? היא הילדה הרביעית שלי מתוך חמישה ילדים שאינם ולא היו עושים פיפי במיטה. אודה לך על מענה במהרה. בברכה חגית

הילדה סובלת מהרטבת לילה מישנית ( בעיה מוכרת ונפוצה ).ניתן לסייע לכם בפתרון הבעיה באמצעות זמזם אלקטרוני במסגרת הדרכה, ליווי ומעקב במרפאה מקצועית.

מנהל פורום הרטבת לילה בקרב ילדים