בני בן שלוש וחצי

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה בקרב ילדים

18/11/2009 | 13:20 | מאת: אמא מודאגת

נגמל לפני כ7 חודשים ,התחיל גן עירייה חדש .מתחילת הגמילה הוא לו הרטיב בלילות ,בזמן האחרון מרטיב בלילות ובנוסף הצואה "בורחת" לו בבית ,איני יודעת האם בגן הוא מוציא צואה (כי במידה וכן אז בשירותים) . חששתי כי אולי בשל המעבר לגן אחר ,אך חוץ מהבעיה הזו לא ראיתי שינוי במצב הרוח שלו. מה עליי לעשות?? אני מאוד דואגת לו.

א. מומלץ לשוחח עם רופא הילדים. ב.תוכלו לקבל ייעוץ ועזרה במרפאה המתמחה בטיפול בהרטבת לילה ובחרדת אסלה.

מנהל פורום הרטבת לילה בקרב ילדים