גיל 4 וחצי וגיל 3

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה בקרב ילדים

17/11/2009 | 17:38 | מאת: רויטל

יש לי 2 בנות. 4.5 ו3.מזה כשנה וחצי שבתנו הגדולה לא מפסיקה עם הרטבות לילה. במהלך היום -אין שום בעיה. בלילה-הבעיה קיימת ולא ניתנת להקלה או לפיתרון. אחרי מספר חודשים חזרנו איתה לתחתון חיתול אך היא מבקשת כל פעם לנסות מחדש עם תחתונים ואפילו לא הצילחה פעם אחת להתעורר וללכת לשירותים או לחילופין להתאפק עד הבוקר. לפני כשבוע התחלנו שוב להוריד תחתון חיתול ולנסות עם תחתונים. הגדולה עדיין לא מצליחה ונראה ששום דבר לא השתנה וגם הקטנה עדיין לא הצליחה. השאלה שלי-מה עושים עם הגדולה? נראה כי היא מתוסכלת מאוד מהנושא למרות גילה הקטן ובנוסף-האם להמשיך ולתרגל עם הקטנה ע" תחתונים במשך חודשים עכשיו או לחזור לתחתון חיתול בלילה?

ניתן לסייע לכם בפתרון הבעיה באמצעות זמזם אלקטרוני במסגרת הדרכה, ליווי ומעקב במרפאה מקצועית.

מנהל פורום הרטבת לילה בקרב ילדים