הרטבת לילה ויום

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה בקרב ילדים

15/11/2009 | 15:50 | מאת: אביטל

בני בן ארבע וחצי וגמול ביום מגיל שנתיים,היו מספר ניסיונות לגמילה בלילה אך ללא הצלחה,הבעיה היא שבשעות היום הוא מרטיב את תחתוניו מס' פעמים ביום ולפעמים מפספס לחלוטין,הוא מודע לחלוטין למצב ולא מרגיש נעים ,רופא הילדים הפנה אותנו לנפרולוג ילדים ואמר שישנה אפשרות לטיפול תרופתי,שאלתי אם ישנם דרכים אחרות לפני מתן טיפול תרופתי,פרט לטיפול באמצעות זמזם והאם הוא אפקטיבי?

ניתן לסייע לכם בפתרון הבעיה באמצעות זמזם אלקטרוני במסגרת הדרכה, ליווי ומעקב במרפאה מקצועית.הזמזם הינו יעיל ביותר בגיל זה וטיפול באמצעותו יפתור גם את בעיית ההרטבה בזמן ערות.

מנהל פורום הרטבת לילה בקרב ילדים