הרטבת לילה בגיל 3

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה בקרב ילדים

04/11/2009 | 22:32 | מאת: סלי

ביתי בת 3 מרטיבה בלילה ולפעמים בגן כלומר גן חדש (היתה מרטיבה בהרבה יותר בגן וזה השתפר המון עכשיו היא מרטיבה אחת לשבוע בתחילת השנה היא היתה מרטיבה כל יום כמעט) השאלה שלי: האם ילדה בת 3 שגמולה מחיתולים כבר בגיל שנתיים וחצי עדיין אמורה להטיל שתן בלילה במיטה,ולמה זה קורה בבקשה לא להציע לי פעמון הרטבה נכון לעכשיו תודה רבההה מסלי

הילדה מרטיבה בשל אי בשלות של מנגנון הרפלקסים המפקח על השליטה בשלפוחית השתן. התופעה עשויה להעלם עם הגיל.

מנהל פורום הרטבת לילה בקרב ילדים