גמילת לילה בת 3 ו 10 ח

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה בקרב ילדים

25/10/2009 | 11:27 | מאת: אפרת

בתי הצעירה מזוג תאומות מגלה מגיל שנתיים + קשיים בגמילה בהתחלה פיספסה הרבה פעמים פיפי ועשתה קקי בתחתונים. מגיל שנתיים ו 7 חודשים הורד הטיטול ומאז חווינו עליות וירידות, הצלחות ופיספוסים. כיום לאחר כחצי שנה "שקטה" חזרה הרטבת לילה. כיום מנסה את שיטת החיזוקים החיוביים יש עוד המלצה, ומתי מתחילים לשלב את הזמזם בגמילה? תודה

ניתן לסייע לכם בפתרון הבעיה באמצעות זמזם אלקטרוני אלחוטי במסגרת הדרכה, ליווי ומעקב במרפאה מקצועית.

מנהל פורום הרטבת לילה בקרב ילדים