בני בן שנתיים וחודשיים מסרב לעשות פיפי קקי שלא

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה בקרב ילדים

22/10/2009 | 14:55 | מאת: סיגל

שלום, בני בן שנתיים וחודשיים מסרב לעשות פיפי וקקי שלא בטיטול. הוא לא מוכן לעשות פיפי באמבטיה (כשהוא ערום), בעלי הראה לו איך עושים פיפי - ניסינו לשדל אותו לעשות פיפי ולהשקות עץ, הבטחנו לו גלידה אם יסכים לעשות פיפי באמבטיה. הוא ילד מאוד נבון הוא יודע בדיוק מה ואיך צריך לעשות הוא מבקש לשבת בסיר וגם בשירותים - אנחנו ממש לא לוחצים עליו. באמבטיה אני משפריצה לו קצת מים קרים בניסיון לעודד אותו לשחרר, אבא שלו נכנס איתו לאמבטיה ומראה לו איך לעשות פיפי. הוא פשוט מתאפק למרות שיש לו פיפי וקשה לו. איך היית ממליץ לי להסתכל על הנושא הזה? איך אוכל לעזור לו? והאם אני צריכה לעשות משהו בכלל? תודה ויום טוב!

א. אל תלחצו על הילד - הניחו לו לנפשו. ב. הציגו בפניו ספרים וקלטות בתחום - מומלץ במיוחד ה די וי די החדש - " האסלה הקסומה ". ג. תנו לזמן לעשות את שלו.

מנהל פורום הרטבת לילה בקרב ילדים