מה עושים??

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה בקרב ילדים

21/10/2009 | 21:09 | מאת: הילה

בני בן שלוש ושלושה חודשים נבון במיוחד.נגמל בגיל שנה וקצת בבוקר. אולם בלילה טרם בהתחלה היה מתעוררומבקש לעשות צרכיו. אולם מהר מאוד חדל להתעורר. כיום הוא עושה פיפי בטיטול אני משוחחת איתו המון מסבירה אולם זה לא משתנה חלק סבורים כי יש צורך להעיר אותו חלק שלא. אני לא יודעת כיצד להתמודד עם המצב הזה בהתחלה סברתי שאולי הוא ישן עמוק לפני שבוע התחיל לפחד להתעורר ולבוא למיטתנו ובכל זאת לא מבקש לגשת לשירותים כיצד פותרים את בעית הפיפי במיטה??זה מטריד אותי תודה רבה על עזרתך

כיום ניתן לטפל בבעיה גם בגיל זה באמצעות זמזם הרטבה אלחוטי במסגרת הדרכה, ליווי ומעקב במרפאה מקצועית.

מנהל פורום הרטבת לילה בקרב ילדים