בן 3.5 מתאפק ומסרב לעשות קקי

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה בקרב ילדים

21/10/2009 | 20:31 | מאת: אורית

שלום רב, בני בן ה-3.5 ילד פיקח מאוד, ילד נבון מפותח ובוגר מגילו, חברותי ובעל שמחת חיים. נגמל מיוזמתו לפני גיל שנתיים גמילה מלאה ומושלמת ללא פיספוסים. לאחרונה הילד מסרב לעשות קקי ומתאפק ימים שלמים עד כדי מצב של עשייה פעם בארבעה חמישה ימים. בזמן שהוא כבר אינו מסוגל להחזיק יותר הוא יושב על האסלה מזיע כולו ובוכה ואומר שאינו רוצה להוציא את הקקי והוא לא יתן לו לצאת. בשיחות איתו הוא מבין שמדובר בפסולת שיש להוציא מהגוף אך הוא טוען שמעדיף לסבול מכאבי בטן מאשר ללכת לשירותים. אנו כבר אובדי עצות, הדבר מתסכל וגורם לאי נוחות רבה. ניסינו לא ללחוץ ולחכות שיבוא ממנו, ניסינו להכניס לשגרה של ישיבה בשירותים כל ערב, ניסינו הפתעות וכד'. יש לציין בעת היציאה היא רכה ואין לו כאבים ולאחריה הוא אומר שכיף לו והוא מרגיש הקלה. זקוקים לעזרה באופן נואש!!! בברכה, אורית

א. פנו אל רופא הילדים. ב. במידה והבעיה לא תיפתר פנו למרפאה המתמחה בטיפול בחרדת אסלה.

מנהל פורום הרטבת לילה בקרב ילדים